Juriste, gericht op keuzes maken.
Goed nadenken, een besluit nemen en uitvoeren.

Mijn ervaring?

Ik kijk terug op meer dan 35 jaar werkervaring in bedrijfsleven en non profitsector. Kort in dienstverband, 30 jaar als zelfstandig ondernemer.
Ik heb 8 jaar gewerkt in de medische sector. Later ben ik overgestapt naar de profit sector en heb jarenlang ons eigen bedrijf in projectmanagement gehad. Daar is mijn doelgerichte werkwijze aan ontsproten.

Naast mijn werk heb ik altijd een vol privé leven gehad. Veel interesses, veel activiteiten. Dat vormt en dat geeft je wijsheid.

Ik schrijf ook boeken

Voor mijn boek over euthanasie en zelfbeschikking: “Sprookje van een zachte dood” sprak ik mensen die op het kantelpunt stonden van leven en dood. Zij verzuchtten vaak: “had ik maar”. Dat was het begin van mijn huidige praktijk.

Ik kan niet genoeg benadrukken dat we over ons leven moeten nadenken

Dat we keuzes moeten maken om het vorm te geven en zonodig bij te sturen. En vooral: dat we niet wachten tot later, als we letterlijk te laat zijn.

Vanuit deze betrokkenheid, vanuit deze levenservaring doe ik mijn werk. Ik geef om mensen, om hun toekomst.

Wil je kennismaken om een verandering in jouw leven te bewerkstelligen? Bel of mail.