Hoe doe ik dat?

Ik kruip als het ware kort in je leven. Ik ben betrokken bij je toekomst. Ik begeleid je door een gestructureerd denkproces heen. Dat vergt dat jij eerlijk bent tegenover mij en dat je ertegen kunt dat ik eerlijk ben tegenover jou. Als er dingen niet goed zijn hoor je dat, naast de dingen die ik erg in je waardeer.

De start

Je komt bij me voor een korte kennismaking. Denken we dat we samen kunnen werken dan starten we. De eerste paar weken liefst elke week 1 bijeenkomst van max 1,5 uur. Na elk gesprek mail ik je een verslag en een lijst met acties/ huiswerk. We bouwen hier een volgend gesprek verder op. Na een aantal malen komen we tot het keuze moment: wat ga je doen? Met die beslissing ga je aan de slag. Want denkwerk zonder actie heeft geen zin.

We maken een plan voor de uitvoering

Dan treed ik terug naar de achtergrond want de uitvoering is aan jou. Maar ik sta je bij. Ik blijf betrokken als je dat wilt en als dat nodig is. We kunnen een “achtervolg-contract” afsluiten zodat we elke week een contactmoment hebben via telefoon of mail.

Ik vind het belangrijk dat je doet wat je belooft

Als je dat niet doet hoor ik graag waarom. Er moet een goede reden zijn om afspraken te schenden.

Mocht je het gevoel hebben dat ik streng ben: klopt. Maar zonder humor komen we nergens, dus gelukkig zijn er ook genoeg momenten waarop we van de vrolijke kant van het hele proces genieten. Het is immers ontzettend leuk om aan je nieuwe toekomst te werken!